Efterfødselstræning

Træning efter fødslen

Vores fysioterapeuter er eksperter i efterfødselstræning og sikrer, at du kommer godt igang efter fødslen. Vi har hold hver mandag.

Hvornår afholder vi efterfødselstræning?

Holdet ligger hver mandag fra kl. 11 – 12.30. Der er løbende opstart.

Efterfødselstræningen tager udgangspunkt i kredsløbstræning, muskeltræning og afspændingsøvelser, og giver dig de bedste muligheder for at vende stærkt tilbage efter graviditeten sammen med din lille guldklump.

På dette hold er der plads til både dig, din lille nye og hvad han/hun har brug for undervejs. Træningen vare halvanden time så der er chance for at være med til enten hele undervisningen eller måske bare dele af den, alt efter den lilles behov.

På holdet vil du få redskaber til at træne på egen hånd samt træne med din lille baby.

Som nybagt mor har man brug for et ekstra skud energi som du vil få af kredsløbstræningen samt styrken til at klare dig igennem de søvnløse nætter.

Og som nyfødt baby har man brug for at blive stimuleret i forskellige retninger, så han/hun kan få de bedste forudsætninger for at udvikle sig motorisk.

Alt dette vil blive kombineret på holdet, samtidig med du vil være på et hold med andre mødre som er i samme dejlige baby boble som dig.

De eneste kriterier for at deltage på holdet er at du er oven på efter fødsel, kejsersnit er heller ingen hindring du skal blot følge helingsforanstaltningerne og først deltage når kroppen er klar på at træne moderat.

Praktiske informationer:

Klæd dig i tøj du kan bevæge dig i og medbring en drikkedunk, så vi kan opretholde væskebalancen.

Hvis du ammer, er det en god ide at gøre det, lige inden du dyrker din motion. Så undgår du brystspænding/ømme bryster, og at mælken bliver sur på grund af ophobning af mælkesyre under den fysiske aktivitet

Pris:

1300,- for 10 gange.

Tidspunkt:

Holdet ligger hver mandag fra kl. 11 – 12.30. Der er løbende opstart.

Åbningstider

Mandag  7:00 – 21:00
Tirsdag   7:00 – 21:00
Onsdag   7:00 – 21:00
Torsdag  7:00 – 21:00
Fredag:   7:00 – 18:00
Lørdag:   9:00 – 14:00
Søndag:  9:00 – 14.00

Vores instruktører

Du kan booke din tid online. Nemt og hurtigt!