Fitnesshold TRÆNING

De fleste vil efter endt behandling have gavn af at deltage på et Fysio-hold for på den måde at vedligeholde deres færdigheder samt for at modvirke tilbagefald.

Hos FysioDanmark Bagsværd tilbyder vi flere typer holdtræning. Der er hold morgen, middag og eftermiddag på forskellige niveauer, så der gerne skulle være rig mulighed for, at finde et hold som passer ind i dit program.

FysioHold billede

Hos FysioDanmark Bagsværd tror vi på, at bevægelse og træning gennem hele livet er med til at øge den enkeltes livskvalitet. Derfor søger vi at udbyde Fysio-hold for at du kan opnå varig lindring og kan forebygge smerter, skavanker og skader samt for at vedligeholde eller øge dit funktionsniveau.

Vi anbefaler, at du deltager på et Fysio-hold én til to gange om ugen, da det giver den bedste effekt. Varigheden af vores Fysio-hold er 50 min., men du er velkommen til at komme inden holdstart for at varme op i vores træningscenter eller blive lidt længere, hvis du trænger til lidt ekstra udstrækning.

De fleste af vores Fysio-hold har løbende optag og er ikke tidsbegrænsede. Dette gælder ikke Efterfødsel, Fut i fødderne og lign. hold, som oprettes på efterspørgsel eller i bestemte perioder.

Der startes altid med en individuel session med en fysioterapeut – enten med eller uden henvisning. 

Har du en sundhedsforsikring? Spørg om de dækker Fysio-hold træning.

Er du medlem af Danmark? Så kan du få dækket 50% af egen udgiften, dog max 600 kr. pr. år hvis du er i gruppe 5.
Forhør dig evt. i  receptionen eller på Danmarks hjemmeside her

Spørg din fysioterapeut om hvilket hold der kunne være relevant for dig.

Er der et hold du synes der mangler? Fx Fysio-hold til Albuer og hænder, Stærk med fibromyalgi eller noget helt tredie, så skriv til os på bagsvaerd@fysiodanmark.dk så prøver vi løbende at oprette hold efter jeres ønsker.

Åbningstider

Mandag: 7:00 – 21:00
Tirsdag:  7:00 – 21:00
Onsdag:  7:00 – 21:00
Torsdag: 7:00 – 21:00
Fredag:   7:00 – 18:00
Lør-, søn. og helligdage: 8:00 – 16:00

Du kan booke din tid online. Nemt og hurtigt!