Neurologi hold

Neurologi hold

Er du diagnosticeret med en neurologisk sygdom, og har du behov for hjælp til at holde en god balance og sund og stærk krop?

Vi træner kredsløbet, musklerne og balancen individuelt. Vi er der til at hjælpe med at lægge et program til dig, og sikre at du udfører træningen korrekt. På holdet bestræber vi os på at tilrettelægge træningen, så den giver mest mening for dig i din dagligdag.

Holdtræningen kræver ingen fysiske forudsætninger, andet end at du selvstændigt og sikkert kan bevæge dig imellem træningsøvelserne. Holdet er tilrettelagt folk med funktionsbesvær og fysiske begrænsninger. På holdet trænes en række neurologiske lidelser som apoplexi, polyneuropati, parkinson m.m. Holdet kræver en henvisning til vederlagsfri fysioterapi. Hvis du vil vide mere om holdet er noget for dig eller en pårørende, er du velkommen til, at ringe til klinikken.

Tidspunkt:
Onsdag kl. 10.00 – 10.50
Fredag kl. 10.00 – 10.50

Afbud & udeblivelse:

Husk altid at melde afbud senest 3 timer før holdstart. Du kan melde døgnet rundt på telefonsvarer eller mail. Udeblivelsesgebyr er 80 kr. – dækkes ikke af forsikringsforløb eller af den vederlagsfrie ordning.

Spørgsmål eller er du i tvivl?

Skriv til vores fysioterapeut der varetager holde

Undervisere

Lise Warberg

Fysioterapeut og personlig træner

Emma Dalum Pedersen

Fysioterapeut

Se vores andre hold her:

Åbningstider

Mandag: 7:00 – 21:00
Tirsdag: 7:00 – 21:00
Onsdag: 7:00 – 21:00
Torsdag: 7:00 – 21:00
Fredag: 7:00 – 18:00
Lør-, søn- og helligdage: 8.00-16.00

Du kan booke din tid online. Nemt og hurtigt!