Stor del af baldemuskel afrevet fra spark til fodbold.

Christian fik sidste år afrevet en kraftig sene fra balden og baglåret, som lægerne muligvis mente krævede kirurgisk indgreb. Han sparkede til en fodbold, som han har gjort så mange gange før, da han er fodboldspiller, men denne gang gik det galt. Christian havde et aktivt liv med fodbold 2 gange om ugen og løbeture.

Da Christian kom til klinikken og var dybt bekymret for at han aldrig ville kunne spille fodbold igen, startede vi med at lavet et træningsprogram, som langsomt gav Christian tilliden til at han nok skulle komme til at gå normalt igen. Efter 4 mdr. viste han at blive stærkere og begynde selv at tro på at livet på fodboldbanen ikke var slut. Han trænede 3-5 gange om ugen, med og uden fysioterapeut. Christian har en stor viljestyrke og ville gerne tilbage til sin elskede fodbold. Han kæmpede til hver træning og det vi husker mest fra Christian var at han smilede altid, mens han spurgte ” tror I jeg kommer tilbage til fodbold”.

Sådan som træningen skred frem og Christian kæmpede, beviste han overfor sig selv og os, at han ville kunne spille igen. Når man få en så kraftig fiberspringning, vil der ofte gå 9-12 mdr inden man kan spille kamp igen. Efter 12 mdr. spillede han igen. Stærkt Christian!