Tilskud til behandlinger

Høj faglighed til gode priser

Se vores priser her

Professionel behandling

Læs mere om os

Book tid online

Bestil tid her

Vederlagsfri fysioterapi

Vi behandler patienter i denne ordning. Vi har både holdtræning og individuel behandling.

“Danmark”

Fra “Danmark” får du tilskud til din behandling. Du skal blot sige at du er medlem af “Danmark” første gang du er til behandling.
Klinikken har overenskomst med Sygesikringen, dvs at kommer du med en henvisning fra lægen yder sygesikringen et tilskud til behandlingen og du har en egenbetaling. Prisen er fastsat af overenskomsten med sygesikringen. Du kan også komme uden henvisning – det er lidt dyrere, da du ikke får sygesikringstilskuddet. Vi afregner efter hver måned. Du kan betale kontant, med dankort eller via netbank. Hvis du er medlem af sygeforsikringen.

Sundhedsforsikringer

Vi har samarbejde med de fleste forsikringsselskaber, bla. Prescriba, SOS, Copenfys, Danica, PFA, Tryg, så er du dækket af en sundhedsforsikring bedes du medbringe de relevante forsikringspapirer, så tager vi os af resten. Såfremt du har en lægehenvisning, er du altid berettiget til at få behandling hos os, men vi kan ikke garantere, at det er gratis for dig, hvis dit forsikringsselskab kræver behandling hos bestemte leverandører.

Åbningstider

Mandag: 7:00 – 21:00
Tirsdag: 7:00 – 21:00
Onsdag: 7:00 – 21:00
Torsdag: 7:00 – 21:00
Fredag: 7:00 – 18:00
Lør-, søn- og helligdage: 8.00-16.00

Du kan booke din tid online. Nemt og hurtigt!